Παρακαλούμε ελέγξτε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή. Εάν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε αντικαθιστώντας το με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής των προϊόντων είναι ότι αυτά πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς αυτή να έχει αποσφραγισθεί ή παραβιαστεί.

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα με το Zenhouse στο τηλέφωνο 210 9681383 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε βιβλία, cds, κεριά, αιθέρια έλαια, αρωματικά χώρου και προϊόντα της Αura-Soma και της Divine Life Elements.

Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν η επιστροφή είναι απαραίτητη λόγω δικού μας λάθους, τότε το κόστος επιστροφής και αποστολής του σωστού προϊόντος καλύπτεται από εμάς. Σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής.