Στην καρδιά της Γλυφάδας το 2001 με πολλή αγάπη και μεράκι ανοίξαμε ένα ιδιαίτερο κατάστημα, γνωστό ως Kama Sutra, επιλέγοντας ξεχωριστά αντικείμενα από την Ανατολή, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Ο χώρος αυτός έμελλε να αποτελέσει την συνέχεια ενός ταξιδιού που είχε ήδη αρχίσει για εμάς πριν χρόνια σε νέες εμπειρίες από τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων, του Feng Shui και των εναλλακτικών θεραπειών. Έναν κόσμο αρμονίας, δύναμης, χαράς, υγείας, αφθονίας και δημιουργικότητας. Μια προσέγγιση στην σοφία των προγόνων μας, των πολιτισμών όλης της γης, της δύναμης και της αληθινής γνώσης που έχουμε κρυμμένη μέσα μας. Μια ματιά στα δώρα της γης.

Έτσι, με την πορεία των χρόνων το Kama Sutra μετονομάστηκε σε Zen House και μέχρι το 2019 υπήρξε στην Γλυφάδα καθώς και σε άλλα μέρη της Ελλάδας ένας χώρος όπου πρόθεση μας ήταν να γνωρίσουμε τις ποιότητες εκείνες και τους τρόπους, με την βοήθεια των ημιπολύτιμων λίθων, των εναλλακτικών θεραπειών αλλά και ολόκληρης της φιλοσοφίας που βρίσκεται πίσω τους, ώστε να καταφέρουμε να δούμε την ζωή μας, τις σχέσεις μας μέσα από μια πιο θετική, αληθινή και καθαρότερη οπτική.

Σήμερα το Zen House εξακολουθεί να μεταδίδει μέσα από το διαδικτυακό του χώρο πλέον, αυτές τις πολύτιμες γνώσεις με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ενεργειακών λίθων, κοσμημάτων και αντικειμένων που συνεχώς ανανεώνεται.

Σας καλωσορίζουμε και σας προσκαλούμε σε ένα μαγευτικό ταξίδι που ευχόμαστε να φέρει στη ζωή σας περισσότερη γαλήνη, χαρά, υγεία, και ευημερία.

Με αγάπη
από το Zen House,
Λυδία Γαντζία